29 Haziran 2013 Cumartesi

Türkiyede tatil, bayram tatili okul tatili hafta sonu tatili ile ilgili tatil bölgeleri ve özellikleri,ege ve akdeniz bölgesi..

Tatil cenneti Türkiye! Sıcak iklimi ve sıcak insanları; keyifli tatil yerleri ile Türkiye, tam bir tatil cenneti. Özellikle Ege ve Akdeniz kıyılarına sıralanmış tatil köyleri, tatil beldeleri, tatil yöreleri, tatil mekanları ve tatil merkezleri ile Türkiye size her mevsimde güzel bir tatil vadediyor. Güzel bir yaz tatili, bayram tatili (Ramazan Bayramı tatili ya da Kurban Bayramı tatili), Şubat tatili (okul tatili) ya da hafta sonu tatili ğeçirebilmenize yardımcı olabilmek için biraz bilki verebiliriz;ege ve akdeniz bölgelerinden umarım yardımcı olmuştur.


Egede Türkiye tatili

Cekici - Ayvalikta Tatil Sakin bir liman sehiri; yesil camlik, mavi deniz, harika körfez ve sahil, sayisiz susporlar, deniz kenarinda barlar, harika balik lokantalari hem yerlilerden, türk turistlerinden ve yabanci turistlerden, yakinda bulunan tatil evleri ve tatil köylerinden ziyaret edilen lokantalar: Camlik ve Öz Canli Baklik, su ana kadar cok nadir turistlikdir.
Lüks - Cesme Tatili Zamaninda balikcilikla mesur olan ve tipik karateriyle, bugünlerin Izmirin ve Istanbulun zengin isdamlarin tatil metani. Oksijan orani yüksek, kükürtlü kaplicalar, sörf yapmak icin harika rüzgarsartlari, ince kumsal misal sifne - cocuklu aile tatili icin cok uygun olan, bürsürü lokantalar, örneyin "Közem", "Sahil", ve Peskarus, sayisiz tavernalar, barlar. Gece hayatini sevenler icin Grand Ontur otelinde bulunan ünlü diskotek "Le Bouquet" öreniyoruz. 
Kusadasi Tatil Kültür ve Eylence sevenler icin, Efesus`a 15km uzaklikta bulunuyor. Egenin güzel körfezlerden biri, büyük ve modern yat limani, bürsürü susporu, harika salili, yasam dolu olan kaleci, merkezde meshur restorantlar, - misal "Ali Baba" lokantasi ve "Sultan´s Kitchen". Ziyaret edilmesine deyer kafe ve diskolar kule tarafini tavsi ederiz. 

Akdenizde Türkiye tatili

Antalya tatil Tarihsel sehir duvarina örülmes Muhtesem eski sehiri; uluslar arasi etiketlenmis yatlimani,; 3.000 yüksekliginde olan Toros dagi, küzel cakilkumsalinda tüm su spor imkanlari sunar, sayisiz lokantalar - misal: sehir icinde, beyaz ve Hasanaga; Kervansaray barinda canli türk müzigi dinleye bilirsiniz, yatlimaninda bulunan CluB Arma hem acik hava diskosu hem Balik lokantasi; cesitli alisveris imkanlari sunan Migros ve ve Konyaalti, Atatürk ve Isiklar Caddesi; tarihi sevenler icin Atatürk müsezini tavsiye ederiz, burda özel esyalarida sergilenmistir. 
Aktivler icin - Belek Tatili Golfhayranlari ve futbolcularin antrenman kampi; uluslar arasinda taninmis tennis turneleri düzenlenir; cocuklar icin uygun olan alcak inen denizi, sayisiz su spor imkani; Aksam saatlarini tanilan ve sevilen Dadas Bar´da gecire bilirsiniz. 
Dinlenmek icin - Mersinde tatil Güzel Liman ve üniverste sehiri; Antalya`ya karsin nadir turistlik; moderen Oteller; Palmiyelerle dolu bulvarlar; yakinlarda birkac tarihsel kalintilar; ince kumsal ve saf denizli - sualtinda yapilan tüm spor icin cok uygun; harika Balik ve Özel Lokantalar.
Canli tatil icin - Sidede tatil Sehir icinde gücük bir liman bulabilirsiniz; uzun Kumsali, sig düsen denizi; cocuklar icin cok uygun; Su spor ve ata binme imkanlar; cok yakinlarda bulunan önemli antik yikintilar; Amfi tiyatrosunda Müzik ve Ballett Ferstivaller; sayisiz cok iyi lokantalar - misal yatlimanina bakan mansarali olan "Aphrodite" ve "Nergiz"¸muhtesem olan "OXYD" - doguda bulunan en büyük acik hava diskosu icinde kendine ayit bir havuzu var; cekici olan : limanin ve antik tiyatrosunun arasinda bulunan alisveris bulvari.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder