26 Haziran 2013 Çarşamba

bangkok pattaya;

Bugün uzak doğuya gidiyoruz Bangkok pattaya hakkında kısa bilgiler vericem biraz rahatlamaya yanlız kalmayı düşünenler farklı bir tatil isteyenler genelde erkek ler begenir burayı neden çünkü orası sanki biraz özgürlükler ülkesi gibi :) Bir Türk erkeği olarak ilgini çekebilecek en iyi yer Pattaya olacaktır. Bangkok'a otomobille 1,5 saat mesafede pattaya ya kendine arkadaş arıyorsan her türlüsünü bulabilirsin, mümkün olduğunca büyük klüplere gitmeye ve oralardan kız arkadaş edinmeye çalış, oradaki kızlar sağlıklı ve kontrollüdür. Hiçbir bar patronu şu klüpte AIDS'li çıkmış dedirtmek istemiyor kendisine. Ayrıca zaten sen korunmak istemesen bile kızlar tedbiri elden bırakmıyorlar. 
Oradan sıkılıp biraz da denize gireyim dersen Deniz için en güzel yer okyanus kıyısındaki Phuket adası , ama benim öyle işlerle işim olmaz diyorsan hem gezeyim hem de namuslu bir kızla takılayım dersen üniversite şehri olan Chain-Mai şehrini tavsiye ederim. Gayet güzel bir şehir, gece eğlencesi avrupa tarzında. Yemek konusuna gelince tüm büyük şehirlerde McDonald's, Kentucky ve Burger King, Pizza Hut mevcut. Ama her gün onları yemekten sıkılırsan balık tavsiye ederim. İçin rahat olsun gerçekten hepsi çok lezzetli okyanus balıkları. Zaten meyvelerin hepsi çok güzel ama geleneksel tayland mutfağından uzak dur. Bizlerin damak tadına hiç uygun değil. Ayrıca her yemekte domuz var.Ayrıca sokaklarda bizdeki kokoreççiler gibi, kurbağa, ördek, domuz satan arabacılarla karşılaşacaksın, kesinlikle bunlardan birşey yeme, hemen hasta olursun. 
Peynir'e karşı bir antipatileri olduğundan hiçbiryerde (carrefour ve büyük marketler dahil) beyaz peynir bulman mümkün değil. Mozerella peynirini de sadece büyük marketlerde bulabilirsin. 
Neyse aklıma gelenler bunlar, öğrenmek istediğin başka birşey olursa sor yeter cevaplamaya çalışırım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder