1 Temmuz 2013 Pazartesi

Ek gelir ve iş imkânı arayanlar internetten para kazanmanın en iyi yolu sermayesiz para kazanma yolları

Merhabalar;

Sizlere buğün internet ortamında ek iş arayanlar internetten para kazanma yollarını arayanlara güzel bir iş imkanı sunucam denemenizi tavsiye ederim bu link i tıklayarak giriş yapabilirsiniz.http://liderproje.net/affiliate/affiliates/signup.php?id=842d2b3c  üye olduktan sonra sadece adımları tıklayın göreceksiniz..


Bazı arkadaşlarımız facebook tarafından engellendiğini söylemekte ve link dağıtamamaktan şikayet etmektedirler. Bu arkadaşlarımıza tavsiyemiz reklam metinlerinin ardından kazanç linklerinin uzun halini değil de kısa halini dağıtmalarıdır.burayı tıklayarak linkinizin uzun halini ücretsiz olarak kısaltabilirsiniz.Linkinizi kısalttıktan sonra da kısa haliyle dağıtırsınız.

Facebook’da reklam yapma konusunda bir kaç ipucunu metin haline getirdim. Şimdiden bunları uygulamalısınız

Öncelikle ister kendi adına, ister hayali bir isimle olsun mutlaka birkaç tane facebook hesabı açmalısın. Ancak kullanacağın profil fotoğrafları ciddi fotoğraflar olsun. Yeni hesaplarımızla ne yapacağız, nasıl faydalanacağız.
Facebook sayfalarının en üstündeki arama bölümüne aşağıdaki anahtar kelimeleri yaz ve çıkan sonuçlardan sayfaları beğen ve gruplara katıl. Daha sonra bu sayfa ve grupların duvarlarına yine aşağıda sunduğum reklam metinlerini ve kazanç linkini ekleyeceksin. Gör bak başvuruların nasıl artacak. Sen de şaşıracaksın.

ek iş, ek iş ilanları, part time iş, iş arıyorum, internetten iş, iş fırsatı, kariyer, eleman ilanları, eleman arıyorum, internetten para, internetten para kazan, internetten kazanç, meslek grupları, memur, kamu görevlileri, kamu, tüm kamu, polis, hemşire, doktor, veteriner, bilgisayar mühendisi, v.s. gibi meslek gruplarını tek tek de aratabilirsin
üniversitelerin fan sayfaları (tek tek aratabilirsin üniversite isimleriyle), Sanatçıların fan sayfaları, il ve ilçeler, internet, bilgisayar, network marketing, avon türkiye, orfilame türkiye, lifeplus türkiye, herbalife türkiye, farmasi türkiye, jetnetwork türkiye


gibi aklına gelen tüm network sayfalarını da aratabilirsin.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama arama hedeflerini daha da geliştirebilirsin. Şimdilik bunlara reklamını bıraksan yine yeter. Şimdi de hangi sayfaya hangi reklamı bırakmak daha etkili olacaktır onun üzerinde biraz duralım.

İlk hedefimiz gençler yani öğrenciler olsun. Öğrenciler genelde internette ve facebookda fazla vakit geçirirler ve çoğu zaman bunu nasıl paraya çeviririm düşüncesini taşırlar. Bu yüzden onları hedeflediğimiz yerlerin duvarlarına aşağıdaki reklam metnini ekleyebilirsin. Ayrıca bu metni internetten iş fırsatı olarak aratıp da karşına çıkan sayfa ve grupların duvarına da yazabilirsin.

Facebook'da geçirdiğin zamanını paraya çevirmek istemez misin? İşte sana fırsat her zaman yaptığın gibi facebook'da gezinip üstüne her ay artan bir periyotta kazanç elde edebilirsin. Ayrıntılar için aşağıdaki linki tıklayınız. (Buraya kazanç linkinizi ya da blogunuzun adresini yazın)

Bir kamu görevlisi olduğunu bildiğin bir arkadaşının duvarına yada tüm kamu gibi örneğin polis, asker, hemşire gibi meslek gruplarının duvarlarına bırakacağımız reklam metninde ise işimizin bir kamu görevlisi tarafından da rahatlıkla yapılabileceğini belirtmemiz gerekir. Çünkü kamu görevlileri, görevlerini yaparlarken de para kazanabilecekleri part time işlere her zaman ilgi duymuşlardır. O yüzden onlara yazacağın reklam metinleri ise aşağıdaki gibi olmalıdır.

Evinizden günde birkaç saat zaman ayırarak çok ciddi kazançlar elde etmek ister misiniz? Firmamıza internet tabanlı çalışacak çalışma arkadaşları arıyoruz. Memurlar ev hanımları emekliler öğretmenler öğrenciler interneti kullanabilen herkes bizimle çalışabilir. Önemli not işimiz satış ve pazarlama değildir detaylı bilgi için tıklayınız. (Buraya kazanç linkinizi ya da blogunuzun adresini yazın)

Gelelim network marketingcilerin sayfa ve grup duvarlarına ne yazacağımıza... Networkçular genelde kendi işlerini bırakmak istemezler ama networkun olumsuz yanlarını sıralayıp, bizim sistemimizde bunların hiçbirinin olmadığını vurgularsak eminim ki etkili olacaktır ki benim özellikle ekibimde olmasını istediğim kişiler eski networkçulardır, hem işi daha iyi anlarlar hem de kısa sürede adapte olup çok hızlı kazanırlar. O yüzden ben her zaman tercihimi networkçulardan yana kullanırım ve ağırlığı onlara veririm. Sen de öyle yapmalısın. Aşağıda da networkçular için hazırladığım 3 farklı metni göreceksin. Beğendiğini kullanabilirsin.

Network artık ülkemizde de çok rahat yapılabilir bir meslek haline geliyor. İnsanları ikna etmek veya onlara satış yapmak zorunda kalmayacağınız, pazarlamacı gözü ile görülmeyeceğiniz, toplantılara misafir getirmekle uğraşmayacağınız ve sadece internet ve facebook kullanarak aylık 1.000 TL ve üzeri kazanabileceğiniz bu çok katlı kazanç sistemini lütfen inceleyin. (Buraya kazanç linkinizi ya da blogunuzun adresini yazın)

Üç farkı network sistemini denedim. Ama hep cebimden para verip ürün almak zorunda kaldım. Nedense hep firma kazandı hiç ben kazanamadım. Ama ilk defa cebimden ekstra para çıkmadan ekibimi kurdum ve aylık 500 TL kazanıyorum. Önyargılarını bir kenara bırak ve 3 adımda sende aramıza katıl (Buraya kazanç linkinizi ya da blogunuzun adresini yazın)

Sizi çok kazançlı bir iş fırsatıyla tanıştırmak istiyorum.
•İnsanları ikna etmek zorunda kalmaK
•Satış yapmak zorunda kalmak
•Pazarlamacı gözü ile bakılmak
•Toplantılara misafir getirmeye çalışmak
Bu olumsuzlukların bir tanesinin bile olmadığı,sadece interneti kullanarak inanılmaz rakamlar kazanabileceğiniz bu iş fırsatını lütfen inceleyin (Buraya kazanç linkinizi ya da blogunuzun adresini yazın)


Network Liderlerine Çağrımızdır. Hedefi dünya liderliği olan projemizde yer almak yetenek ve tecrübelerinizi katarak gelişiminde katkıda bulunmak ve serbest zamanlı olarak günde bir kaç saat çalışarak ciddi kazançlara ulaşmak ister misiniz? Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Detaylı bilgi için (Buraya kazanç linkinizi ya da blogunuzun adresini yazın)

Klasik networklerde yaşanan tüm olumsuzlukların ortadan kaldırıldığı düzenli eğitimlerle ekibinizi kolaylıkla kurup yönetebileceğiniz çalışma platformumuzda başarılarınıza başarı katabileceğiniz konusunda iddialıyız Detaylı bilgi için (Buraya kazanç linkinizi ya da blogunuzun adresini yazın)

Gördüğün gibi networkçulara her zaman daha fazla ilgi göstermek gerektiğini sen de anlayacaksın. Sen de networkçu olduğunu söyleyen linkini tıklamış kişilere her zaman fazla vakit ayırmalısın. Hazır yetişmiş elemanı işe almak gibi bir şey bu. Networku bilmeyenlere bir de network anlatmak zorunda kalmazsın.

Bir de genelde herkesin kullandığı ama benim pek kullanmadığım bir metin var. Kullanıp kullanmamak sana kalmış. Ben yine de aşağıya bu metni yazıyorum.

Türkiye'de ve dünyada bir devrim yaptık. Amacımız işe ve ek işe ihtiyacı olan herkese evinden birkaç saat çalışarak ayda ortalama 1.000 TL ve üstü gelir imkanına kavuşturmak. Yapmanız gereken sadece internette geçirdiğiniz zamanın sadece bir kaç saatini kazancınıza ayırmak. Ayrıntılar için linki tıklayınız. (Buraya kazanç linkinizi ya da blogunuzun adresini yazın)

Birkaç matbu metnim daha var. Aşağıya yazıyorum sen de bunları çoğaltabilirsin ve online odada bizlerle paylaşabilirsin.

Hemen hemen herkesin ek gelire ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Memurlar, emekliler, ev hanımları hatta engelli arkadaşlarımızın da rahatlıkla çalışabileceği ve hedefi dünya liderliği olan platformumuzda serbest zamanlı günde bir kaç saat çalışarak aylık 1.000 TL ve üzeri kazanç sağlayabilir ve kariyer yapabilirsiniz. Ayrıntılar için tıklayınız (Buraya kazanç linkinizi ya da blogunuzun adresini yazın)

BAŞARI TAKIMI Bir başlangıç yapıp, içinizdeki gücü keşfederek, başarmaya ve başarınızı paylaşmaya hazırsanız sizleri de ''Başarı Takımımıza''bekliyoruz (Buraya kazanç linkinizi ya da blogunuzun adresini yazın)

Tamamen yerli sermayeli firmamızın bünyesinde internet tabanlı platformunu kullanarak günde bir kaç saat serbest zamanlı çalışarak ciddi kazançlara ulaşabileceğiniz iş alanımızda kullanıcı düzeyinde bilgisayar bilgisine sahip çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız vardır. (Buraya kazanç linkinizi ya da blogunuzun adresini yazın)

Sanırım şimdilik bu kadar ipucu yeter. Tüm metinlerin yanına size ait olan kazanç linkini de eklemeyi unutmayın. Yani sizin yapmanız gereken hoşunuza giden reklam metnini linkinizi de sonuna ekleyerek kopyalayıp facebook da ki duvarlara yazmak ve onlara mesaj olarak göndermektir. Şimdilik bu işi bitirin göreceksiniz ki ciddi dönüşler olacaktır. Bu anlattığım işlemleri yapın size günlük ortalama 20-25 başvuru gelir. Sayfalarda sizden önce reklam bırakanlara takılmayın, sizde bırakın. Çünkü onlar ya benim profillerden biridir ya da diğer arkadaşlarımızın profillerinden birisidir. Benim reklam bıraktığım zamanda görmemiş birisi sizin bıraktığınız reklamı görüp tıklayabiliyor. Siz de takdir edersiniz ki insanların bir çoğu 10 günde bir hatta ayda bir facebooka girmektedir. Siz yine de bırakın reklamı ve facebook uyarı verdiği anda hemen başka bir hesap daha açın ve duvarlara yazmaya devam edin.

Benim 8 ayrı hesabım var ve sizde en kısa zamanda fazlaca hesap açmalısınız çünkü facebook duvarlara çok fazla yazdığınız zaman sizi uyarıyor. O uyarıyı aldığınız anda hesabı kapatın diğer hesaba geçin ki hesaplarınızı banlamasın, yada silmesin. Ben böyle yapa yapa 8 ayrı hesap açtım ve aktif olarak kullanıyorum ve günlük başvuru sayım asla 40-50 den aşağı düşmüyor. Facebook hesaplarımın hemen hemen hepsi bayan ismiyle ve ciddi bir bayan fotoğrafı ile açılmıştır. Böylelikle kısa zamanda çok arkadaş ekleyebiliyorum ve onlarında duvarlarına yazıyorum. Sizde bu potansiyeli yakalayacaksınız hiç merak etmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder